Üdvözöljük a Metulli Vagyonkezelő oldalán.
Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunk főbb ágazati területeit és működési filozófiáját.

Cégünk elsődleges tevékenysége saját ingatlanvagyonának az üzemeltetése és értékesítése. Társasházakat és irodaházakat üzemeltetünk Magyarország több nagy városában.

Rendszeresen vásárlunk fel fejlesztési területeket ezen, nagyvárosok környezetében, ahol eladásra kínálunk számtalan lakást és családi házat vevőink részére. Az ingatlanvagyon kezelés mellett számtalan egyéb kiegészítő ágazat működtetésében vesz részt társaságunk úgy, mint betonelem gyártás, élelmiszeripar, kozmetikumgyártás, borászat, pénzintézet üzemeltetés, médiaszolgáltatások.

Működési filozófiánk a folyamatos növekedésre épül. Cégünk működését egy jól behatárolható területen belül végzi így működési stratégiáját mindig az adott ágazatban tapasztalható trendeknek megfelelően alakítja. Ez a fajta rugalmasság garantálja a folyamatos piaci előnyt versenytársainkkal szemben.

Ügyfeleink megbízhatóságunk, rugalmasságunk és szolgáltatásaink minőségéért kötnek velünk üzleti megállapodást. Társaságunknak nem célja a végtelen profithajhászás, így megválogathatja ügyfeleit ezzel is óvva a többi vásárlóját egy-egy adott közösségben.

Köszönöm, hogy elolvasta cégünk rövid bemutatkozó anyagát, amennyiben elnyertük bizalmát kérem, tekintse meg weboldalunk többi tartalmát.

Horváth Zoárd
Vezérigazgató