Két új lakópark épül Feketehegyen

A Metulli Vagyonkezelő Zrt. két új lakópark építését tervezi Feketehegyen. Ezek a lakóparkok 140 m2 hasznos alapterületű, emeletes, plusz garázsos családi házakból állnak majd. Összesen 20 darab érhető el ebből a típus házunkból az idei évben. Tervezett átadás jövő év nyara azaz 2023.06. hónaptól. Épületeink BB energetikai besorolásúak, Zöld hitel felvehető rájuk. Várhatóan a hitelhez szükséges végleges szerződéskötés megkezdése 60 napon belül kezdődik.

Panoráma terasz – kérhető teljes méretben ami 23 m2

Két megvalósulási helyszín közül is választhatnak vevőink. Egyik helyszín a Rába utca vége ahol már csak a természettel határos a város a másik helyszínünk pedig a Kőrösi utca ahol több lakóparkot is kivitelezett már cégünk.

Hatalmas hőszigetelt ablakok, rengeteg természetes fény, esti nyugalmat a vételárban levő redőnyök biztosítják

Négy telken összesen 20 darab házat építünk, tehát telkenként csak 5 darab ház épül. Várható telekméret 400 és 500 m2 között alakul. A vételárban a tereprendezés és füvesítés benne van, a körbekerítés elektromos nagykapuval és manuális kiskapuval szintén benne van.

Hangulatos körbezárt hátsó kert és garázs mögé eldugott, árnyékolt “kis” terasz a forró nyári napokra

Az épületet energia takarékos hőszivattyús rendszer hűti és fűti. Kérhető levegő-levegő vagy levegő-víz rendszerű is. A házat 15 cm vastag hőszigetelés és hő visszaverő Thermo vakolat védi az időjárás viszontagságaitól. Ha felkeltettük érdeklődését keressen fel bennünket vagy érdeklődjön írásban az info@metulli.hu email címen.